Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΔΡΑΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-12 Ν1 ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


                       ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ : 
·         
·     * Στις 30-04-2012 έγινε προβολή ταινιών οικολογικού και πολιτιστικού περιεχομένου στο Δημοτικό Θέατρο Επανομής από το Δήμο Θερμαϊκού. 
·        * Συμμετοχή του σχολείου μας στον 14ο  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης και Διηγήματος.
·        * Συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης στη δράση «Το σχολείο δίαυλος τέχνης».
·     * Υλοποιήθηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα «Διακονία Αγάπης» στα πλαίσια του μαθήματος των θρησκευτικών σε συνεργασία με την
τοπική εκκλησία  και την κοινωνία της Επανομής. Οι μαθητές μας συμμετείχαν εθελοντικά στη διανομή του συσσιτίου για απόρους στην χώρο του συσσιτίου της Παναγίας Δεξιάς με υπεύθυνους καθηγητές τον π. Γεώργιο Χειλά, τον κ. Αθανασόπουλο, τον κ. Τσιόπτσια, την κ.Πάσσα, την κ. Κουτζουλά και την κ. Μητρούδη και παρουσιάστηκε στην Κεντρική Παρουσίαση Πολιτιστικών Προγραμμάτων στο  Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας στις 3-05-2012.
·       *  Υλοποιήθηκαν 2 προγράμματα etwinning με υπεύθυνους καθηγητές την κ. Εμπεριάδου και τον κ. Γκαλένη στο “Ear-twinning” σε συνεργασία  με την Τουρκία και τον κ. Τσιόπτσια  και την κ. Πάσσα στο “Mediterranean School Magazine” σε συνεργασία με την Ιταλία και την Ισπανία.
·         * Στα πλαίσια του προγράμματος «Mediterranean School Magazine» δημιουργήθηκε από τους μαθητές  ιστοσελίδα στον ιστότοπο του σχολείου με την ηλεκτρονική  μορφή του περιοδικού. Κατά τη διάρκεια της σχολικής  χρονιάς δημιουργήθηκαν δύο τεύχη του περιοδικού σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή. Επίσης, το περιοδικό συμμετείχε στον 19ο Διαγωνισμό Μαθητικών Εντύπων και Περιοδικών της Εφημερίδας «Τα Νέα» καθώς και στο προσυνέδριο του 4ου Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας στις 20 Μαρτίου.
·         * Υλοποιήθηκε πολιτιστικό πρόγραμμα «Είμαστε στον αέρα» στα πλαίσια του μαθήματος της Μουσικής με υπεύθυνους καθηγητές τον κ. Αθανασόπουλο, την κ. Εμπεριάδου και τον κ. Γκαλένη.
·         * Συμμετοχή στο 5Ο Φεστιβάλ Μαθητικών Ταινιών «Πάμε σινεμά» με το ντοκιμαντέρ «Ο υδροβιότοπος της Επανομής –Το Φανάρι».
·         * Στις 17-05-2012 οργανώθηκε στο σχολείο μας ημερίδα παρουσίασης και προβολής όλων των προγραμμάτων και δραστηριοτήτων του τρέχοντος σχολικού έτους με την παρουσία του Συμβούλου Παιδαγωγικής Ευθύνης κ. Στράντζαλη Πολύβιου και εκπροσώπων του Δήμου Θερμαϊκού.


    Πηγή  Γυμνάσιο  Επανομής  - Διευθύντρια  Αγγέλη Φρειδερίκη

0 σχόλια: