Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Διημερίδα Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές της Γ` Γυμνασίου

Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Λευκού Πύργου και οι Διευθύνσεις των Επαγγελματικών Λυκείων – Σχολικών Εργαστηριακών Κέντρων της περιοχής ευθύνης του ΚΕ.ΣΥ.Π., συνδιοργανώνουν διημερίδα με θέμα: «Επαγγελματική Εκπαίδευση – Από τη Θεωρία στην Πράξη». Ο σκοπός της διημερίδας είναι η έγκυρη ενημέρωση των τελειοφοίτων μαθητών και μαθητριών του Γυμνασίου για τις σπουδές στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, για το θεωρητικό μοντέλο των κύκλων, των τομέων και των ειδικοτήτων, όπως και για την εφαρμογή της γνώσης στα εργαστήρια των ειδικοτήτων, ώστε να ενισχυθεί η αυτογνωσία και η πληροφόρησή τους με απώτερο στόχο την επιτυχή σταδιοδρομία σπουδών μετά το Γυμνάσιο.
Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 3-4-2012 για τα Γυμνάσια που ανήκαν στη Διεύθυνση, το 3ο Γραφείο και αντίστοιχα την Τετάρτη 4-4-2012 για τα Γυμνάσια που ανήκαν στο 1ο και 2ο Γραφείο, σύμφωνα με το κοινό πρόγραμμα που ακολουθεί, στο σχολικό συγκρότημα του «Ευκλείδη», 9.00-13.00 μ.μ.
Λόγω της συγκεκριμένης χωρητικότητας της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του «Ευκλείδη», όπου θα διεξαχθεί η διημερίδα, δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσει την αντίστοιχη ημερίδα επιλεγμένη αντιπροσωπεία 7-8 ενδιαφερομένων μαθητών από κάθε Γυμνάσιο, η οποία να επιλεγεί και να συνοδεύεται κατά προτίμηση από τον εκπαιδευτικό που διδάσκει Σ.Ε.Π. στη Γ` Γυμνασίου. Στην περίπτωση όπου σε Γυμνάσιο υπάρχει ενδιαφέρον από μαθητές και για τους δυο κύκλους σπουδών των ΕΠΑ.Λ. θα πρέπει να αποσταλούν 2 πίνακες μαθητών και να συνοδεύσουν 2 εκπαιδευτικοί καθότι το πρόγραμμα παρουσιάσεων των δύο κύκλων διαφέρει χρονικά και χωροταξικά.

ΠΗΓΗ Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 4772 26/3/12

0 σχόλια: