Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Άμεσες ενέργειες για την παράταση των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών των Περιφερειών από 1-1-2012 έως και 28-2-2012 σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης των διαγ

<< Άμεσες ενέργειες για την παράταση των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών των Περιφερειών από 1-1-2012 έως και 28-2-2012 σε περίπτωση μη ολοκλήρωσης των διαγωνισμών από τους οικείου δήμους.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 31-12-2011 δημοσιεύθηκε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία στην παρ. 7 του άρθρου 2 προβλέπει ότι «οι συμβάσεις που έχουν συνάψει οι περιφέρειες για τη μεταφορά μαθητών και παρατάθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 70 του ν.4002/2011 (Α΄/180) παρατείνονται έως την 28η Φεβρουαρίου 2012».

Επισημαίνεται ότι με την ανωτέρω διάταξη διατηρούνται ως έχουν οι προβλέψεις του άρθρου 70 του ν.4002 και απλώς επεκτείνεται κατά ένα δίμηνο η διάρκεια της ισχύος τους, προκειμένου να δοθεί στους δήμους επιπλέον χρόνος για την ολοκλήρωση των εν εξελίξει διαγωνιστικών διαδικασιών. Δεδομένου ότι η παράταση των συμβάσεων προκύπτει αυτοδίκαια από την εν λόγω Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, δεν απαιτείται καμία επιπλέον ενέργεια από τις περιφέρειες όπως, για παράδειγμα, απόφαση περιφερειακού συμβουλίου, ή άλλου οργάνου, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη διάταξη.

Τέλος, παρακαλούμε να συνεργαστείτε με τους δήμους, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, προκειμένου οι παρατάσεις των συμβάσεων να αφορούν τα αναγκαία δρομολόγια και να αποφευχθούν περιπτώσεις διπλών δρομολογίων, έχοντας υπόψη ότι ισχύουν κατά τα λοιπά όσες διευκρινίσεις και οδηγίες σας έχουν δοθεί έως σήμερα από το Υπουργείο μας.>>

ΠΗΓΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 5 Ιανουαρίου 2012 Αριθμ. Πρωτ. 654

0 σχόλια: