Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Σχολικές εκδρομές μόνο σε περιοχές εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας!

Την πρόταση όλες οι εκδρομές των σχολείων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να πραγματοποιούνται σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος εντός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, διατύπωσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης και αρμόδιος για θέματα τουρισμού της Π.Κ.Μ., Δ. Ψωμιάδης.

«Στόχος μας είναι η ενίσχυση της τουριστικής κίνησης και η γνωριμία των μαθητών με τον σπάνιο φυσικό και αρχαιολογικό πλούτο των γειτονικών περιφερειακών ενοτήτων, οι οποίες διαθέτουν σύγχρονες τουριστικές υποδομές και προσφέρονται για όλες τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης, σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας Θ. Καρτσιώτη και τους διευθυντές- προϊσταμένους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η πρότασή του, έγινε αποδεκτή από τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης κ. Καρτσιώτη καθώς και από όλους τους συμμετέχοντες.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και αποφασίστηκε η συνέχιση των σχολικών πρωταθλημάτων, με την ευθύνη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενός θεσμού του οποίου την κατάργηση αποφάσισε πρόσφατα το υπουργείο Παιδείας.

Στο τέλος, οι συμμετέχοντες, περιηγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Χωριού της Ειρήνης» στην Καρδία Θεσσαλονίκης και επεσήμαναν ότι ο συγκεκριμένος χώρος, με τις σύγχρονες αθλητικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές υποδομές που διαθέτει (ζωολογικός κήπος, μουσείο, θέατρο κ.λπ.) μπορεί να φιλοξενήσει και να υποστηρίξει επιτυχώς τα σχολικά αθλητικά πρωταθλήματα καθώς και άλλες αθλητικές και πολιτιστικές πρωτοβουλίες των σχολείων.


Πηγή τυπος Θεσσαλονίκης 19 Νοέμβριου 2011

0 σχόλια: