Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο απόηχος του τουρνουά -1ου Διαγυμνασιακού Τουρνουά αθλημάτων στο Δήμο Θερμαϊκού

Αν και ήταν η πρώτη διοργάνωση αθλημάτων που ξεκίνησε από τους συλλόγους γονέων και κατά γενική ομολογία ολοκληρώθηκε με επιτυχία παρόλα αυτά θεωρούμε ότι πρέπει να δούμε τι δεν πήγε όπως έπρεπε. Η όλη προσπάθεια βασίστηκε στην διάθεση, προσπάθεια, προσφορά των ανθρώπων που ασχολήθηκαν.
Οι δυσκολίες μεγάλες, τα προβλήματα πολλά.Χρειάστηκε να γίνουν αναβολές προγραμματισμένων αγώνων πρωταθλημάτων μπάσκετ και ποδοσφαίρου για να εξασφαλισθούν ελεύθερα γήπεδα , ανυπαρξία χρημάτων και άλλα πολλά ήταν αυτά που αντιμετώπισε η Επιτροπή Αγώνων.

Εκείνο όμως που στεναχώρησε ιδιαίτερα ήταν η απροθυμία αρκετών καθηγητών-γυμναστών που για το ένα ή άλλο λόγο δεν θέλησαν να συμπαρασταθούν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Ένας γυμνασιάρχης μάλιστα την παραμονή των αγώνων προέτρεπε τους μαθητές του να μη συμμετέχουν στους αγώνες… Η απάντηση των μαθητών του ήταν η πλήρης συμμετοχή τους σε όλα τα αθλήματα και η επιβράβευση της προσπάθειάς τους με πρώτες θέσεις.
Τραγικότερο όλων όμως ήταν η «απαγόρευση» συμμετοχής μαθητών που ως μέλη τοπικών αθλητικών συλλόγων τους «απαγορεύτηκε» να συμμετέχουν στο τουρνουά με το πρόσχημα τραυματισμών. Ο σκοπός του τουρνουά ήταν η γνωριμία και η συναναστροφή των μαθητών των σχολείων του νέου Δήμου μας ,η ευγενής άμιλλα αλλά και το μήνυμα ότι είμαστε πια όλοι μαζί. Τα παιδιά των σχολείων και των συλλόγων είναι τα ίδια, για τα ίδια παιδιά γίνονται όλες οι προσπάθειες και φυσικά όλα τους είναι παιδιά μας. Η αντίθεση που παρουσιάστηκε από κάποιους συλλόγους σίγουρα ήταν αδικαιολόγητη και σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει τις διοικήσεις των σωματείων.
Η διάθεση των συλλόγων γονέων είναι να διοργανωθούν και την επόμενη χρονιά τουρνουά στα σχολεία μας και σίγουρα θέλουμε και τους αθλητικούς συλλόγους μαζί μας.

Πηγή: Τοπικός Ορίζοντας 9/5/11
http://www.orizontasnews.gr/2011/05/1_09.html

0 σχόλια: