Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!

Το αλκοόλ είναι αλκοόλ!
Οδηγός για το αλκοόλ της ΕΝΕΑΠ

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»

«ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
Οδηγοί συγχωνεύσεων των ΝΠΔΔ των Δήμων

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Γ. Γραμματεία Νέας Γενιάς
Επικαιροποιημένος οδηγός για το AIDS

Eφηβική Παχυσαρκία

Eφηβική Παχυσαρκία
Πρόληψη της εφηβικής παχυσαρκίας σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου

Το φαινόμενο BULLYING

Το φαινόμενο  BULLYING
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ BULLYING ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ

Blog Archive

Blog Archive

Αναγνώστες

-

Translate

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Συνολικές προβολές σελ.

Flag Counter!

free counters
Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Διοργάνωση 1ου Διαγυμνασιακού Τουρνουά αθλημάτων στο Δήμο Θερμαϊκού

Μια τολμηρή ιδέα υλοποιήθηκε από την άριστη και επίπονη συνεργασία όλων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του 1ου και του 2ου Γυμνασίου Περαίας, του 1ου και 2ου Γυμνασίου Μηχανιώνας, του Γυμνασίου Νέων Επιβατών και του Γυμνασίου Επανομής σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.

Στόχος της προσπάθειας των διοργανωτών, ήταν η ανάπτυξη της φιλίας και της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών των έξι Γυμνασίων του νέου διευρυμένου Δήμου Θερμαϊκού. Φέτος ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε πανελλήνια ένα τέτοιο τουρνουά όπου διεξήχθησαν αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγοριών μεταξύ των 6 γυμνασίων του Δήμου Θερμαϊκού, και αγώνες βόλεϊ κοριτσιών μεταξύ των μαθητριών, επίσης των έξι Γυμνασίων.

Συμμετείχαν μαθητές γεννηθέντες το 1996 και μικρότεροι, ενώ αγωνίστηκαν με ίση αναλογία (πέντε μαθητές από κάθε τάξη Α, Β΄και Γ΄τάξη), ώστε να υπάρχει απόλυτος καταμερισμός για το κάθε άθλημα.
Το μπάσκετ αγοριών έλαβε χώρα στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στην άνω Περαία την Κυριακή στις 27/3/2011. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι την 1η θέση κατέκτησε το Γυμνάσιο Επανομής. την 2η το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών και την 3η θέση το 2ο Γυμνάσιο Περαίας !

Το βόλλευ κοριτσιών έγινε στις 2/4/2011 ημέρα Σάββατο στο κλειστό Γήπεδο της Ν. Μηχανιώνας και την 1η θέση κατέκτησε το Γυμνάσιο Επανομής, τη 2η το 1ο Γυμνάσιο Περαίας, ενώ τη 3η το 1ο Γυμνάσιο Μηχανιώνας !
Το ποδόσφαιρο αγοριών διεξήχθηκε την αμέσως επόμενη μέρα Κυριακή στις 3/4/2011 στο πλαστικό γήπεδο των Νέων Επιβατών (γήπεδο Πυρσού). Την 1η θέση κατέκτησε το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, την 2η θέση το 1ο γυμνάσιο Μηχανιώνας και την 3η θέση το 2ο Γυμνάσιο Περαίας !
Οι μετακινήσεις των μαθητών έγιναν με ευθύνη των γονέων προς και από το γήπεδο, ενώ οι γυμναστές του κάθε γυμνασίου είχαν μόνον την ευθύνη της προετοιμασίας και της προπόνησης των ομάδων τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η επιτροπή αγώνων απαρτίστηκε από τους 6 προέδρους των συλλόγων ενώ στα γήπεδα υπήρχε Ιατρός και Φαρμακείο πρώτων βοηθειών και έμπειροι διαιτητές για όλους τους αγώνες. Στους νικητές δόθηκαν κύπελλα και αναμνηστικοί έπαινοι συμμετοχής.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν για το αγωνιστικό ήθος και πάθος που επέδειξαν, αλλά και σε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η σημαντική διασυλλογική προσπάθεια.

Πηγή: Τοπικός Ορίζοντας 9/5/11
http://www.orizontasnews.gr/2011/05/1_09.html

0 σχόλια: